Látványos üdülőhely a Maldív-szigeteken

A Baglioni Resort a Maldív-szigetek egyik legkedveltebb hotelegyüttese. Ha a csodás környék nem lenne elég, a szálloda is garantáltan elvarázsolja a nyaralókat.
Baglioni Resort - Maldív-szigetek - nyaralás, utazás, hotel, szálloda

A Maldív-szigeteken található, 2018-ban nyílt Baglioni Resortban biztosan megtaláljuk a kényelmet és a boldogságot. Csodálatos panoráma, exkluzív élmények, szórakoztató és ellazító programok, és persze vendégszerető dolgozók várják a nyaralni vágyókat ebben a hotelben.

A szálloda a Maagau szigeten, a Dhaalu atollban található, a fővárosból 40 percre hidroplánnal (vízi repülőgéppel). Aki a kényelmet keresi, itt biztosan megtalálja, aki viszont aktív kikapcsolódásra vágyik, annak is tökéletes helyszín lehet a szálloda. A 96 villa csodás panorámát nyújt a belső trópusi kertre, vagy közvetlenül az Indiai-óceán tiszta, csillogó víztükrére.

A hotelben található nemzetközi étterem idézi fel a kifinomult ételeket, melyek bármilyen nemzetiségű vendég számára kedveznek. Ezen kívül több étterem is található a komplexumban, és természetesen wellness-szolgáltatásokból sincs hiány.Még több maldív-szigeteki hotel itt!

Kapcsolódó cikkek

Tippek Nagy-Britanniához

Nagy-Britannia

Manapság az Egyesült Királyságba utazni érdemesebb, mint valaha is volt.

A legjobb luxusvonatok

A 10 legjobb luxusvonat

A cikkünkben most luxusvonatok kerülnek terítékre.

Baglioni Resort - Maldív-szigetek - nyaralás, utazás, hotel, szálloda

Látványos üdülőhely a Maldív-szigeteken

A Baglioni Resortban nem csak kényelmet, de a boldogságot is megtalálhatjuk.