Bemutatjuk az első Trónok Harca-hotelt

A finnországi Kittila városában található az első Trónok harca témájú hotel. A helyen minden jégből készült, 24 szobával rendelkezik, melyek -5 fokos hőmérséklettel várják a vendégeket.
Trónok Harca-hotel

Egy a sarkkörtől 200 kilométerre északra fekvő kis finn faluban Kittilában található az első Trónok harca témájú hotel. A Lapland Hotels Snow Village és az HBO Nordickal Game of Thrones témájú hotele egészen áprilisig várja azon érdeklődőket, akik kifizetik az 50 000 forintot egy éjszakáért. A jéghotel 24 szobával rendelkezik és -5 fok van benne, ezért azt tanácsolják, hogy a vendégek csak egy éjszakát töltsenek el a jeges paradicsomban. Természetesen a szállodához tartoznak meleg kabinok is, így a városban tudnak maradni a turisták, hogy felfedezzék a látnivalókat.

Az HBO népszerű sorozata a Trónok harca, melynek alkotója George R. R. Martin. A hotel megalkotása egyféle tisztelgés a sorozat és az alkotók elött. Az épületben megtalálható az Arcok Csarnoka jégből kifaragva. Elkészült jégből az sorozatban ikonikusnak számító vastrón is. Az ide érkező vendégek, akár az éjszakát is itt tölthetik, méghozzá nem is akárhogyan, a jégfekhelyeken lepihenni vágyók nyugalmát ugyanis a sorozat legendás kék szemű élőhalottja őrzi gonosz vigyorral az arcán. Ezen kívül még egy jégbár és egy kápolna is található, ha valaki esetleg Trónok harcás környezetben szeretne megesküdni.Kapcsolódó cikkek

Lupa Beach - Lupa-tó - beszámoló, fotók

Tiltott tóból víziparadicsom

A budakalászi Lupa Beachen összejöhet a tengerparti életérzés

Trónok Harca-hotel

Bemutatjuk az első Trónok Harca-hotelt

Az első Trónok harca témájú hotel A finnországi Kittila városában található.

A legjobb luxusvonatok

A 10 legjobb luxusvonat

A cikkünkben most luxusvonatok kerülnek terítékre.