T62 Budapest**** - Szálloda a budapesti belváros szívében

Az új generáció szállodája nyílt meg nemrég, annak a generációnak szóló hotel, amely egészen máshogy látja a világot, mint az elődeik. Budapest belvárosában, a Nyugati-pályaudvarral szemben található a T62 Budapest****.
T62 Budapest**** -  budapesti hotel a Teréz körúton

Az új generáció szállodája nyílt meg nemrég, annak a generációnak szóló hotel, amely egészen máshogy látja a világot, mint az elődeik. Budapest belvárosában, a Nyugati-pályaudvarral szemben található a T62 Budapest****.

Mielőtt az új stílus részéletiben elmerülnénk, a négycsillagos szállodáról pár gondolat. A fekvésről sokat elmond, hogy a Nyugati tér mellett található, ami záloga a jó megközelíthetőségnek. A T62 Budapestnek**** 142 szobája van, amelyek négyfélék lehetnek.

Az alapnak tekinthető Standard szobában 220x160 centis franciaágy található, a szoba mérete pedig 15 négyzetméter. A Standard kétágyasnál már két négyzetméterrel nagyobb tér várja a vendégeket a Standard duplában, itt már két különálló ágy vagy franciaágy várja a megszállókat.

Egy ligával fentebb ott a Superior, ahol 22 négyzetméteres a tér, és ahol franciaágy vagy két különálló ágy is válaszható. A csúcsok csúcsa a Large, ahol 28 négyzetméretes szoba várja a vendéget, benne 180x200 centis méretű ággyal. Csak ebben a szobában érhető el a kihúzható kanapé, ahol a harmadik személy is aludhat.

A szobákban az ablak nyitható, a hőmérsékletet nem csak így lehet szabályozni, hanem légkondicionálóval is. A térítésmentes wifi szintén vele járója a szobáknak, akár a laptop széf vagy a nagy méretű okostévé.

Az 1950-es évek közepén született pop art művészeti stílus köszön vissza a recepción és az étteremben. Ez ad egy igen különleges, fiatalos, laza hangulatot a T62 Budapestnek****. Mielőtt valaki nagyon bele élné magát, a négycsillagos belvárosi hotel nem az 1962 és 1975 között gyártott T62-es szovjet tankról kapta a nevét. Ilyen tank képe nem is díszíti a hotelt. A megfejtés a címben található, ugyanis a hotel a Teréz krt. 62 alatt található, közvetlenül a Nyugati tér mellett.

Ha a vendég jelzi, hogy ételallergiája van, akkor nagy valószínűséggel tudnak neki megfelelő ételt készíteni. Meglepő, de a büfé reggeli nem tartozik bele az árba, ezzel már átlépünk a fent beharangozott témába. A másik furcsaság, hogy a vendégek autói az utcán parkolnak és sehol egy mélygarázs. Ez a két dolog elsőnek fura, de ez az új stílusnak köszönhető. Ugyanis a szálló jelmondata, az egyél, nézz szét, aludj, ismételd szavak. Ez a hotel már nem azoknak a vendégeknek szól, akik ”élik” a cirkalmas körítéseket, extra szolgáltatások tömegét a szállodákban.

T62 Budapest**** arra a fiatal vendég körre lett kihegyezve, aki repülővel jön, akinek fontos a látnivaló, a szórakozás, a belváros és a nevezetességek gyors elérése. Ez a vendég típus a négycsillagos szállót nem azért választja, hogy a wellness szolgáltatást élvezze vagy a hotel konditeremébe járjon, hanem azért, hogy aludjon a szobában... Esetleg ne is egyen, mert hajnalban vagy reggel ért ”haza”, és délben pedig rohan tovább nézelődni. Ez az új generáció a mai fiatalok, a huszonévesek. Nekik teljesen más az értékrendjük, ezért nekik a fenti stílus és szolgáltatások tökéletesek.

Még több budapesti szállás, hotel, szálloda, apartman itt!

Benedek Attila

Kapcsolódó cikkek

Eataly - Bologna

Ide menj el, ha Bolognában jársz

Az Eataly étterem- és üzletlánc Bolognában egy gasztroparkot nyitott.

T62 Budapest**** -  budapesti hotel a Teréz körúton

T62 Budapest**** - Szálloda a budapesti belváros szívében

Budapest belvárosában, a Nyugati-pályaudvarral szemben található a T62 Budapest****.

Spanyolországi látnivalók

Spanyolországi látnivalók

Spanyolország számos vonzó tulajdonsággal rendelkezik, amelyek miatt érdemes turistaként ellátogatni ebbe a gyönyörű országba.