Mit érdemes Herceghalom és környékén csinálni?

Ha már eldöntötted, hogy a Hotel Abacus****-ban szállsz meg, akkor itt az idő, hogy megismerd a szállodát és környékét is!
Hotel Abacus**** Herceghalom, és a környék látnivalói

Ha már eldöntötted, hogy a Hotel Abacus****-ban szállsz meg, akkor itt az idő, hogy megismerd a szállodát és környékét is!

Így juthatsz el a szállodához:

A Hotel Abacus**** Herceghalmon található, ahová könnyedén eljuthatunk. A szálloda Budapesttől mintegy 20 percnyi autóútra található, mely legkönnyebben az M1-es autópályán közelíthető meg. Az autópályáról a 26-os kilométernél kell lekanyarodni, majd tábla jelzi a szállodához vezető 2 perces utat. Ha vonattal érkeznénk, a Déli pályaudvarról és a Kelenföldi pályaudvarról óránként indulnak személyvonatok Tatabánya és Győr irányába, melyek Herceghalmot érintve közlekednek. A vonatállomásról 15 percnyi sétával érhető el a szálloda, de igényelhető transzfert is.

Herceghalom és környéke

A község Pest megye egyik legnyugatibb települése, és nagyjából 2500 ember lakja. A településen nincs sok látnivaló, de a környék rengeteg érdekes és látványos programlehetőséggel bővelkedik. Ha a Hotel Abacus****-ban szállsz meg, akkor érdemes felkeresni a néhány kilométerre található Etyek községét, ahol a Korda Filmparkban felfedezheted a filmgyártás minden fortélyát. A világhírű parkban olyan díszletek között sétálgathatsz, ahol a The Martian – Mentőexpedíció forgatásakor Matt Damon és Kate Mara is dolgozott. A parkban megtalálod a Pokolfajzat 2, és a Borgiák sorozat díszleteit is, ahol Jeremy Irons játszotta el a híres jeleneteit.

És ha már Etyeken jársz a filmpark után látogasd meg az etyeki borutat, ahol a nyitott pincék rendezvény keretében végignézheted a legjobb pincészeteket, és megkóstolhatod a környék legjobb borait!Etyektől már csak egy kis távolság Felcsút és a Vág-Völgy, ahol szuper program lehet a kisvasutozás a napsütésben, de itt járva már kötelező megnézni a híres Pancho Arénát, ahol sportmeccseket is rendeznek. Felcsút után irány Alcsút és az alcsúti Arborétum, ami tavasszal csodás látvány a rengeteg nyíló virág miatt! Alcsútdobozon a kalandparkot is kipróbálhatjuk, ha van merszünk, és kicsit távolabb Tordason felfedezhetjük az Élményfalut (ami egyébként egy kiváló esküvői helyszín is!).

Tudtad, hogy a Hotel Abacus****-ban bringát is bérelhetsz és kerékpárral is felfedezheted a környéket? Bizony-bizony! A gyönyörű tavaszi napsütésben a fent felsorolt falukba, városokban mind ellátogathatsz, ha szeretsz tekerni!

Ismerd meg Pest megye legnyugatibb részét és fedezd fel Herceghalom és környékét, aztán pihend ki a sportolás fáradalmait a Hotel Abacus**** medencéinek egyikében!

Kapcsolódó cikkek

Hotel Abacus**** Herceghalom, és a környék látnivalói

Mit érdemes Herceghalom és környékén csinálni?

Ha a Hotel Abacus****-ban szálltál meg, fedezd fel Herceghalmot és a környékét.

Hotel Palace**** Hévíz - hévizi pihenés, hévizi nyaralás, hévizi szálloda

Élményekben gazdag üdülés a Hotel Palace Hévízben

A négycsillagos Hotel Palace Hévíz télen-nyáron szeretettel várja a vendégeket.