Tiltott tóból víziparadicsom

Budapestnek tengerpartja ugyan nincs, de a budakalászi Lupa Beachen összejöhet a tengerparti életérzés. A hely a belvárostól fél órára található, süppedő homok és pálmafák várják az odalátogatókat.
Lupa Beach - Lupa-tó - beszámoló, fotók

A Lupa-tó kristálytiszta vízzel, fehér-homokos vízparttal és sok vízi és vízparti élménnyel és szolgáltatással várja a vendégeit. Két helyszín van a strandolók számára, hogy mindenki megtalálja a számára ideális helyszínt és szolgálatást.


A Lupa Prémium Strandon számos szolgáltatás, strandröplabda pálya, strandfoci pálya, sporteszköz kölcsönző, szabadtéri fitness, vizi vidámpark, blob, gasztrosétány, cocktail bárok, riasztóval felszerelt értékmegőrző eszközök, gyerekeknek lekerített fürdőrész, játszótér, napágyak napernyőkkel várja a vendégeket. A Lupa Strand szerényebb mennyiségű szolgáltatással, ellenben nagyon kedvező árú jegyekkel fogadja a strandolókat.


​A Lupa Prémium Beachre 3000 forintos napi belépőért lehet bejutni, ami ugye nem drágább egy átlagos budapesti strandhoz képest, viszont nem klóros vízben pancsolhatsz a medencében, hanem természetes körülmények között, és egy csodálatosan kiépített környezetben, jó arcok között, igényes közönség jellemző a strand ezen részére.
​A Lupa Strandon 1000 forintos napijegyért klasszikus strandszolgáltatást vehetsz igénybe, de az egy félreeső részen van, nem hangulatos, érdemes a drágább részre menni.
​A Lupa egyébként az ország legtisztább vízű tavaként szerepel a nyilvántartásban.Kapcsolódó cikkek

Baglioni Resort - Maldív-szigetek - nyaralás, utazás, hotel, szálloda

Látványos üdülőhely a Maldív-szigeteken

A Baglioni Resortban nem csak kényelmet, de a boldogságot is megtalálhatjuk.

Tippek Nagy-Britanniához

Nagy-Britannia

Manapság az Egyesült Királyságba utazni érdemesebb, mint valaha is volt.

A legjobb luxusvonatok

A 10 legjobb luxusvonat

A cikkünkben most luxusvonatok kerülnek terítékre.